Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Πως ένα γατάκι έσωσε τη ζωή ενός στρατιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

24.11.2017 | 15:33
Μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ιστορία αλιεύσαμε από το youtube η οποία εξιστορεί πως ένα γατάκι έσωσε τη ζωή ενός αμερικανού στρατιώτη ο οποίος ήθελε να βάλει τέρμα στη ζωή του.Ο Αμερικανός στρατιώτης Josh Marino ενώ βρισκόταν στο πεδίο μάχης στο Ιράκ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και έπρεπε να επιστρέψει σπίτι του για θεραπεία. Τότε όμως άρχισε να αναπτύσσει σοβαρό μετατραυματικό στρες. Μια μέρα ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του...

Έγραψε ένα γράμμα, πήρε το μαχαίρι του και βγήκε έξω να κάνει ένα τελευταίο τσιγάρο…. Εκείνη την ημέρα είχε καταιγίδα και ξαφνικά άρχισε να ακούει ένα μικρό γατάκι να κλαίει. Περπάτησε λίγο και το πήρε στην αγκαλιά του. Από εκείνη την ημέρα ο Josh πήγαινε στο ίδιο σημείο για να το ταΐσει, ώσπου τελικά αποφάσισε ότι έπρεπε να το υιοθέτησε. 


“ Ο Scout μου έσωσε τη ζωή” Με έβαλε να να περπατήσω σε ένα διαφορετικό μονοπάτι.” δήλωσε ο βετεράνος. Έδωσε ώθηση στην αυτοπεποίθηση μου να προσπαθήσω να ξεπεράσω όλα όσα με βασάνιζαν”.

Στα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω μπορείτε να ακούστε την τρυφερή ιστορία και να δείτε τις τρυφερές στιγμές του στρατιώτη με το γατούλη.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ