Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πως οι Τούρκοι επιμένουν να μην αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία

22.10.2012 | 00:24
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 
   H τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα Φενέρμπαχτσε  δεν θα πάει στην Κύπρο, για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την ΑΕΛ Λεμεσού,  με απ’ ευθείας πτήση, καθώς η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία με τη σημερινή της μορφή και κρατά κλειστά τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της.
    Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι διοικητές αλλά και οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας έχουν ζητήσει να εκδοθεί βίζα , από την πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα. Ήδη στην πρεσβεία εκδίδονται οι βίζες. Έτσι η πτήση που μεταφέρει την ομάδα θα προσγειωθεί στην Ελλάδα, πιθανότατα στην Αθήνα και από εκεί οι Τούρκοι θα πετάξουν με άλλο αεροσκάφος στην Κύπρο. Και οι τούρκοι δημοσιογράφοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, έχουν κάνει την ίδια διαδικασία, και θα έρθουν πρώτα στην Αθήνα να πάρουν τη βίζα τους και θα πετάξουν με τις πτήσεις των ελληνικών εταιρειών για να φτάσουν στη Λάρνακα.
   Αφού η Άγκυρα επιμένει να μην ανοίγει τα λιμάνια και τα αεροσδόμια της στην προεδρέυουσα χώρα της Ε.Ε. τότε δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάποιος να υποχωρήσει η Λευκωσία.
     Η Κυπριακή αστυνομία λαμβάνει έκτακτα μέτρα για τον αγώνα όπου τουλάχιστον 500 αστυνομικοί αναμένεται να βρίσκονται στο γήπεδο και στο ξενοδοχείο όπου θα διμένει η τουρκική ομάδα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ