Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάϊατ: "Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου για προσπάθεια της Ρωσίας να επηρεάσει τις εκλογές" - ΦΩΤΟ

06.03.2019 | 11:49
Ο αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ με ανάρτησή του στο twitter διαψεύδει ότι είπε περί προσπάθειας της Ρωσίας να επηρεάσει τις εκλογές στην Ελλάδα. «Από την στιγμή που οι δηλώσεις μου στον ΑΝΤ1 παρερμηνεύθηκαν ευρέως, να τι είπα», έγραψε ο πρέσβης. Παραθέτει την πλήρη απομαγνητοφώνηση στο site της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του στην εκδήλωση disinfo week στην Αθήνα, που εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας των ΗΠΑ κατά της παραπληροφόρησης, υποστηρίζει ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Τζέφρι Πάιατ, αναφέρει: «Από την στιγμή που οι δηλώσεις μου στον ΑΝΤ1 παρερμηνεύθηκαν ευρέως, να τι είπα».

Στο απομαγνητοφωνημένο κείμενο, που έχει αναρτηθεί στο site της πρεσβείας ο κ. Πάιατ λέει:

We’ve seen evidence of this kind of manipulation of information in Greece. We’ve seen Russian efforts in the Church, the efforts to undermine the role of the Ecumenical Patriarch. I cannot tell you that I have seen evidence of efforts in order to meddle in Greece’s upcoming elections[…]».

«Έχουμε δει αποδείξεις αυτού του είδους χειραγώγησης των πληροφοριών. Για παράδειγμα τις προσπάθειες της Ρωσίας σχετικά με την ορθόδοξη Εκκλησία, τις προσπάθειες να υποσκάψουν τον ρόλο του Οικουμενικό Πατριάρχη» είπε ο κ. Πάιατ. «Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει αποδείξεις προσπαθειών ανάμειξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδος».


Πηγή: Newsit.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ