Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΥΡ κατά βούληση στρατιωτικών κατά "ισχνής μειοψηφίας που ικανοποιεί εξωθεσμικές οδηγίες"!

10.01.2016 | 18:43
“ΠΥΡ” κατά βούληση από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών κατά όσων εμφανίζονται να “διαχωρίζουν την θέση τους” από την δράση της ΠΟΕΣ χωρίς να έχουν εξηγήσει όμως τους λόγους και τις αιτίες. Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ κάνει λόγο για ισχνή μειοψηφία “που λειτουργεί προς ικανοποίηση κατευθυνόμενων εξωθεσμικών οδηγιών”. Πολύ σοβαρή η κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:

“Τις τελευταίες ημέρες γίνονται, από μια ισχνή μειοψηφία, με ψευδεπίγραφους τακτικισμούς και άνευ ουσίας επιχειρηματολογία, κινήσεις εντυπωσιασμού και προσπάθεια αποπροσανατολισμού προκειμένου η Ομοσπονδία μας να αλλάξει κατεύθυνση και τακτική από την επιτυχημένη μέχρι και σήμερα πορεία της, προς ικανοποίηση κατευθυνόμενων εξωθεσμικών οδηγιών.

Ειδικά αυτή την περίοδο που ανοίγει η συζήτηση για θεσμικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά και μισθολογικά θέματα των στρατιωτικών, η Ομοσπονδία μας διατηρεί τη συμπαγή και αρραγή ενότητά της, παρά τις όποιες, απόλυτα σεβαστές μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια, αλλά μειοψηφούσες, διαφορετικές απόψεις, που σε κάθε περίπτωση συζητούνται στα όργανά της και λαμβάνονται υπόψη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ενόψει της δυναμικής που αναπτύσσεται με τις Ομοσπονδίες των συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας, για την αντιμετώπιση των όποιων δυσμενών επιπτώσεων, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει με την πλήρη σύνθεσή του και ουδεμία παραίτηση υποβλήθηκε αρμοδίως, όπως εσκεμμένα προβάλλεται και προωθείται, που να εκφράζει με σαφές και κατανοητό τρόπο ιδία βούληση μέλους του.

Οι μάχες δίνονται μέσα από τα κάστρα ….”
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ