Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρά Γεννηματά κατά ΣΥΡΙΖΑ που "έχει ανθρώπους στην τρόϊκα"

09.07.2014 | 18:17
Με διπλά  πυρά  απάντησε η κ. Φώφη  Γεννηματά στον ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση του νομοσχεδίου  για τους Φάρους κλπ  που μπήκε στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής για επεξεργασία. 


  Αφορμή δόθηκε όταν  ο βουλευτής κ. Β. Χατζηλάμπρου, εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο αναφώνησε : " Έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα"...
Είχε προηγηθεί η ένσταση του επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Γιώργου Βαρεμένου ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για άλλη μια φορά γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει  πάρει στα χέρια της το σχέδιο εξυγίανσης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ).

Η Αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας κ. Φώφη Γεννηματά απάντησε ''πακέτο'' και στους δυο: Στον κ. Γ. Βαρεμένο είπε ότι έχει στείλει απάντηση από τις 7 Μαρτίου στο ΣΥΡΙΖΑ ότι περιμένει τους εκπροσώπους του για ενημέρωση,εξηγώντας ταυτόχρονα ότι δεν μπορεί να δώσει τα έγγραφα για λόγους εθνικής ασφάλειας. Κατέθεσε μάλιστα την απάντηση που είχε στείλει στα πρακτικά. Έδωσε όμως απάντηση- καρφί   και για τον κ. Χατζηλάμπρου:  " Έχετε άνθρωπο στην τρόικα και γι’αυτό δεν θέλετε την ενημέρωση"....


Το θέμα πήρε ωστόσο και ευρύτερες διαστάσεις, με την παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ κ Κ.Τριαντάφυλλου αλλά και την Ανακοίνωση-σχόλιο του Γρ.Τυπου του ΠΑΣΟΚ με την οποία κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ για υπόγειες σχέσεις και συναλλαγές με την τρόικα.
Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την παραδοχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για υπόγειες επαφές ΣΥΡΙΖΑ – Τρόικα, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:<<Ο ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται στον ελληνικό λαό ότι θα σκίσει τα μνημόνια, που αρνείται να συναντήσει την τρόικα και που απορρίπτει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ γα Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης, είναι βαριά εκτεθειμένος μετά την κυνική παραδοχή του βουλευτή του κ. Χατζηλάμπρου, κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα Εθνικά Αμυντικά Συστήματα, ότι γνωρίζει το σχέδιο εξυγίανσης των ΕΑΣ διότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί υπόγειες επαφές και συναλλαγές με την τρόικα!

Την παραδοχή αυτή εκμαίευσε και κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηλάμπρο, ο οποίος τώρα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υποστηρίζει πως έκανε «χιούμορ»!

Είναι γεγονός ότι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν «πλάκα». Ωστόσο επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένη να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για το τι είδους υπόγειες σχέσεις και συναλλαγές διατηρεί με την τρόικα>>.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά στοιχεία για τα ΕΑΣ η Γεννηματά επικαλείται απόρρητο

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ