Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Πύραυλοι απο τέσσερις χώρες εναντίον μιας φρεγάτας! ΒΙΝΤΕΟ

24.07.2016 | 18:51
 Η Αμερικανική Φρεγάτα USS Thach χτυπιέται από πυραύλους και τορπίλλες την 14η Ιουλίου 2016!

Το βίντεο σχολίασε από την σελίδα  Aviation Safety στο Facebook ο  Διερευνητής Αεροναυτικών Ατυχημάτων, Μανούσος Τραχαλάκης. Εκεί γράφει:

Το παροπλισμένο USS Thach επέλεξαν ως πλοίο στόχο οι συμμετέχοντες στην Άσκηση RIMPAC (Rim of the Pacific Exercise) για να εκτελέσουν πυρά με πυραύλους και τορπίλλες στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού.

Τα πυρά εκτελέσθηκαν στις 14 Ιουλίου 2016 και οι συμμετέχουσες δυνάμεις στην άσκηση των πυρών, ήταν οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Δημοκρατία της Κορέας.

Είκοσι - έξι συνολικά έθνη, περισσότερα από 40 πλοία και υποβρύχια και πάνω από 200 αεροσκάφη και 25.000 προσωπικό συμμετέχουν στην άσκηση RIMPAC από την 30η Ιουνίου έως την 4η Αυγούστου, στην περιοχή γύρω από νησιά της Χαβάης και της Νότιας Καλιφόρνιας .

Η RIMPAC θεωρείται η μεγαλύτερη διεθνής ναυτιλιακή άσκηση του κόσμου, παρέχοντας μια σημαντική ευκαιρία εκπαίδευσης στους συμμετέχοντες να διατηρήσουν σχέσεις συνεργασίας που είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των θαλασσίων διαδρόμων για τους ωκεανούς στον κόσμο . Η RIMPAC 2016 είναι η 25η άσκηση με την ονομασία αυτή που ξεκίνησε το 1971.
ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ