Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πυρηνικός πόλεμος" Βερύκιου - Κωστόπουλου με εμπλοκή πτέραρχου! ΒΙΝΤΕΟ

21.03.2014 | 07:01
“Πυρηνικός πόλεμος” στα ΜΜΕ μεταξύ του Δήμου Βερύκιου και του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο πόλεμος κηρύχθηκε μετά από τα όσα είχε πει ο Βερύκιος για τον συγγραφέα Α.Κουρτώ. Δέχθηκε επίθεση -και- από τον Κωστόπουλο και …ανταπέδωσε τα πυρά …κατά ριπάς. Στη διαμάχη εμπλέκεται πλέον και απόστρατος "πτέραρχος" που είχε θητεύσει και στην θέση του υπασπιστή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο δημοσιογράφος του Alpha είχε «κατηγορήσει» τον Κωστόπουλο ότι δεν έχει υπηρετήσει τη θητεία του κι ο πρώην εκδότης απάντησε ότι και θητεία έχει κάνει στην ΠΑ ,στην Τρίπολη, και πως ήταν ο καλυτερος σκοπευτής του λόχου και μπορεί να πυροβολήσει και να πετύχει κάποιον στο «σταυρό» από τα... 40 μέτρα!!!

Ο Βερύκιος -μέσα από την πρωινή εκπομπή της Τσιμτσιλή στον Alpha- ανταπάντησε λέγοντας ότι ο Κωστόπουλος ήταν «τσάτσος» και διάβασε ένα email που του έστειλε παλιός πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας και που του έλεγε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος στο στρατό, ζητούσε συνέχεια «ειδικές εξυπηρετήσεις» απαιτώντας να κάνει τη θητεία του στην Αθήνα και όχι σε κάποια άλλη ακριτική περιοχή, όπως ήταν τότε υποχρεωτικό.
Στη συνέχεια, ο Βερύκιος ξέσπασε εναντίον του τηλεπαρουσιαστή, λέγοντας: «Για να πυροβολήσεις κάποιον πρέπει να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου. Και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην παρούσα στιγμή δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του. Του εύχομαι να απελευθερωθούν σύντομα τα χέρια του και είμαι έτοιμος για πιστολίδι. Σταματώ τώρα γιατί σέβομαι τους αιχμαλώτους! Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται σε αιχμαλωσία, του εύχομαι να ξεπεράσει τα προβλήματα, να αποκατασταθούν οικονομικά οι εργαζόμενοι σε αυτόν εκείνη την περίοδο και μετά ότι θέλει». 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ


 

Κάντε Like: Onalert.gr στο Facebook