Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

R-37M : Ο υπερηχητικός πύραυλος της Ρωσίας αποκαλύπτεται - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

07.10.2018 | 22:22
Η Ρωσία σκοπεύει να προσθέσει έναν υπερηχητικό πύραυλο στο οπλοστάσιό της, το οποίο μπορεί να χτυπήσει στόχους σχεδόν 200 μίλια μακριά, ανέφερε το επίσημο πρακτορείο της Μόσχας.

Ο πύραυλος R-37M, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει εχθρικά αεροσκάφη και μπορεί να ταξιδέψει σε ταχύτητες 6 Μach, δηλαδή  πάνω από 4.500 μίλια την ώρα, είναι μια αναβάθμιση σε όπλο της εποχής της σοβιετικής εποχής που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1985.

Ο τελευταίος πυραύλος, ο οποίος θα εξοπλίσει τα  αεροσκάφη τύπου SU-57 της Ρωσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει με ένα προηγμένο  ενεργό σύστημα εντοπισμού για να αναγνωρίσει και να καταρρίπτει εχθρικά αεροπλάνα από τον ουρανό.

Ο νέος πύραυλος αέρος - αέρος  προορίζεται να στοχεύσει εχθρικά αεροσκάφη  καθώς και αεροσκάφη που έχουν ενσωματωμένο σύστημα εναέριας αναχαίτισης και προειδοποίησης (AWACS) όπως αυτά που αναπτύσσουν οι ΗΠΑ, σύμφωνα με το κανάλι  του Κρεμλίνου Russia Today.  


Το ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς Su-57

Ένας αξιωματούχος του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας,  επιβεβαίωσε χθες ότι το αεροσκάφος SU-57, το οποίο βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία παραγωγής, θα προχωρήσει σε δοκιμές αυτή τη φορά εξοπλισμένο με αυτόν τον υπερηχητικό πύραυλο.

Το Sukhoi-57, το οποίο θα έχει μέγιστη ταχύτητα 1.615 μίλια / ώρα, λέγεται ότι ανταγωνίζεται το F-22 της Αμερικής και το Chengdu J-20 της Κίνας, ενώ Ρώσοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου δήλωσαν πέρυσι ότι το αεροσκάφος 5ης γενιάς θα εισέλθει σε επιχειρησιακή λειτουργία το 2019.

Δείτε σχετικό βίντεο :Πηγή: Daily Mail

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ