Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραντεβού Πολύδωρα - Φραγκου! Έρχεται κόμμα ..."λαϊκής δεξιάς"; Που έγινε η συνάντηση

01.01.2014 | 00:01
Έρχεται η “λαϊκή δεξιά” σε κόμμα Πολύδωρα - στρατηγού Φράγκου; Η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο έγινε στο καφέ Βέρντε στου Παπάγου, με “προξενητή” δημοσιογράφο πρώην στρατιωτικό. Στη συνάντηση βρέθηκε και πρόεδρος ένωσης αποστράτων.

Η δημιουργία ενός κόμματος το οποίο θα αποτελέσει το “φράγμα” του ρεύματος νεοδημοκρατών προς την οργάνωση - κόμμα της Χρυσής Αυγής ,είναι ένα θέμα που προβληματίζει εδώ και καιρό τη Συγγρού. Οι σκέψεις για “ανάσταση” του Καρατζαφέρη δεν φαίνεται να εχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Η δημιουργία ενός κόμματος υπό την απόλυτη ηγεσία του στρατηγού Φράγκου επίσης είναι μια λύση που δε περπατάει. Κι αυτό γιατί και ο πρώην Α/ΓΕΣ είναι “σιγουρατζής” και δεν θέλει να πάρει το ρίσκο μιας αποτυχίας και επειδή οι “εχθροί” που έχει και εντός της ΝΔ αντιδρούν.

Έτσι το “φευγιό” του Βύρωνα Πολύδωρα φαίνεται να εξυπηρετεί κάπως τη Συγγρού που δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κόμματος που θα μπορούσε να κρατήσει “μαντρωμένους” τους χαμένους προς την ακροδεξιά ψηφοφόρους της.

Τώρα όσοι ξέρουν Πολύδωρα και Φράγκο είναι λογικό να αναρωτηθούν πόσα 24ωρα μπορούν αυτοί οι δύο να συνυπάρξουν ! Δεχόμαστε προβλέψεις...

Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Φράγκος όλο ...διαψεύδει ότι θέλει να ασχοληθεί με τη πολιτική και όλο δείχνει με τα ραντεβού και τις επαφές του ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι αυτό.


Διαβάστε ακόμη:

Φράγκος: "Ελλάδα - Τουρκία να τα βρουν και μετά να μειώσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις" - BINTEO

"Κεραυνοί" κατά Φράγκου από απόστρατους αξιωματικούς για το non paper και τις δηλώσεις του 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ