Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Red Arrows: Τελειοποιώντας το σώου τους στην Τανάγρα - ΒΙΝΤΕΟ

22.05.2017 | 13:14
H βασιλική ομάδα επιδείξεων της Βρετανίας ‘’Red Arrows’’ είναι από τα acro-teams που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς το δυναμικό της σώου και τα κατακόκκινα αεροπλάνα Hawk καθιστούν τα "Κόκκινα Βέλη" από τα πλέον διάσημα και αναγνωρίσιμα ακροβατικά σμήνη στον κόσμο.  
Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στην Τανάγρα για εκπαίδευση στο πλαίσιο της ετήσια άσκησης ‘’Springhawk’. Η εκπαίδευση αυτή διεξάγεται συνήθως στο εξωτερικό σε χώρες με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες (η Κύπρος και η Ελλάδα προτιμώνται γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο) δίδοντας την δυνατότητα στην ομάδα να τελειοποιήσει την αεροπορική της επίδειξη που αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 10 χιλιάδες άνθρωποι αυτό το καλοκαίρι. 

Τα 11 αεροσκάφη αναχώρησαν από τη βάση του Lincolnshire στις 27 Απριλίου και αφού σταμάτησαν για ανεφοδιασμό στη Γαλλία και την Ισπανία, η ομάδα πέρασε μια νύχτα στην Ιταλία προτού φτάσει στον τελικό της προορισμό, την αεροπορική βάση της Τανάγρας, σύμφωνα με το raf.mod.uk.  Η 114 Πτέρυγα Μάχης αποτελεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τον οικοδεσπότη των "Reds" που βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης στους εντυπωσιακούς ελιγμούς σήμα-κατατεθέν τους.

Βίντεο: Από την εκπαίδευση των Red Αrrows στην Ελλάδα

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ