Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρώσοι της Gazprom,στον Αναστασιάδη με πρόταση "απεγκλωβισμού" της Κύπρου!

17.03.2013 | 22:29
Aντιπροσωπεία του ρωσικού κολοσσού Gazprom επισκέφθηκε το προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και συναντήθηκε με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Κύπρου σε μια εξέλιξη που δείχνει ικανή να αποτρέψει την προδιαγραφόμενη καταστροφή.

Οι Ρώσοι παρέδωσαν έγγραφη πρόταση απεγκλωβισμού της Κύπρου από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης με το Eurogroup, για κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων.
Η πρόταση των Ρώσων σύμφωνα, με πληροφορίες του newsit.com.cy, αφορά τη δημιουργία εξ' ολοκλήρου του τερματικού σταθμού και ανάληψη της διαχείρισης του με πλειοψηφικό πακέτο, με αντάλλαγμα να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση των δύο κυπριακών τραπεζών χωρίς να χρειαστεί καμία δανειοδότηση της Κύπρου από την Τρόικα.
Οι πρώτες πληροφορίες του newsit.com.cy αναφέρουν ότι η κυβέρνηση, διατηρεί ενδοιασμούς έναντι της πρότασης της Ρωσικής εταιρείας, καθώς μια τέτοια εξέλιξη, "θα μπορούσε να μας καταστήσει δέσμιους σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του φυσικού μας πλούτου και την κατανομή των κερδών του".


Διαβάστε περισσότερα στο newsit.cy.com 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ