Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσία: "Ξυπνάνε" τα σκοτεινά ένστικτα για να στρατολογήσουν στις ΕΔ - ΒΙΝΤΕΟ

13.05.2014 | 12:37
Ένα ρωσικό στρατιωτικό βίντεο "κάλεσμα" για τον ρωσικο στρατό εχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.

Το… σκοτεινό βίντεο μοιράζεται το ιδιο σύνθημα με αυτο που χρησιμοποιεί ο Ρωσικος στρατός για να προσελκύσει τους νέους:
"Αυτη ειναι... η πρώτη μέρα της νέας σου ζωής."

Το βίντεο, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο στις αρχές Μαΐου, δείχνει ένα νεαρό νεοσύλλεκτο να σκέφτεται το παρελθόν του, όταν έπαιζε ποδόσφαιρο στην γειτονιά του, όταν ήταν με τους φίλους του, όταν βρισκόταν ξαπλωμένος σε ενα λειβάδι με την κοπέλα του…
Στη συνέχεια, όμως το βίντεο ξαφνικά μας οδηγεί σε ενα πιο σκοτεινό και ψυχρό κόσμο όπου ο νεαρός άνδρας δέχεται διαταγές να βρεί τον "εχθρό του".

"Δεν αφορά κανένα πια για το ποιος ήσουν χθές ... το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι να γνωρίζεις τα όρια των δυνατοτήτων σου. Στο διάολο με τους περιορισμούς! Είσαι έτοιμος να φτάνεις τα όρια σου κάθε μέρα; " ακούγεται να ρωτάει μια επιβλητική φωνή στο βίντεο.

"Εδώ ο πόνος σε κάνει πιο δυνατό, τα σημάδια είναι ένα καθημερινό φαινόμενο ... χωρίς εχθρό δεν υπάρχει μάχη, και χωρίς την μάχη δεν υπάρχει νίκη. Αλλά στην πραγματικότητα, ο κύριος εχθρός ... εισαι εσύ, ο εαυτός που άφησες στο χθές. "

Το βίντεο "εμφανίζεται" σε μια περίοδο που οι ρωσικές στρατιωτικές δαπάνες αυξήθηκαν σχεδόν κατά 5% (δηλαδή 88 δισεκατομμύρια δολάρια), και που για πρώτη φορά απο το 2003 η Ρωσία αφιερώνει ένα μεγαλύτερο ποσοστό του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της στις στρατιωτικές δαπάνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την Παρασκευή ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Chuck Hagel προέτρεψε τα μέλη του ΝΑΤΟ απ'το να αυξήσουν τις στρατιωτικές τους δαπάνες αποκαλώντας την παρέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία μια " αποσαφηνιστική στιγμή" για τη συμμαχία .

"Τα τελευταία χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια επένδυσης στην συμμαχία ήταν η αίσθηση ότι το τέλος του Ψυχρού Πολέμου έφερε και ένα τέλος στην ιστορία, ένα τέλος στην ανασφάλεια, τουλάχιστον στην Ευρώπη, και το τέλος των συγκρούσεων από τα έθνη-κράτη" δήλωσε ο Hagel. "Αλλά οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία συντρίπτουν αυτον τον μύθο" τόνισε ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές στην Αρκτική! ΒΙΝΤΕΟ

Οι 5χρονοι "κομάντος" του Πούτιν! Στρατιωτική εκπαίδευση παιδιών στη Ρωσία

Όλα αλλάζουν στο ρωσικό στρατό! Φωτογραφίες


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ