Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσία: Ασκήσεις ηλεκτρονικού πολέμου στην Κριμαία

26.09.2018 | 18:07
Ο Ρωσικός στρατός διεξήγαγε ακόμη μια σειρά στρατιωτικών ασκήσεων στην Κριμαία .

Τα ελικόπτερα αναγνώρισης τύπου Mi-8MPTR παρείχαν κάλυψη στα αντιπυραυλικά συστήματα S-400 Triumph και τα συστήματα εκτόξευσης πυραύλων Pantsir-S κατά τη διάρκεια κοινών στρατιωτικών ασκήσεων στην Κριμαία, ανέφερε ο Βάντιμ Αστάφιεφ, εκπρόσωπος της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσίας.

"Στο πλαίσιο της κοινής εκπαίδευσης αεροπορικών μονάδων και μονάδων αντιπυραυλικών συστημάτων, τα ελικόπτερα αναγνώρισης και ραδιοεπικοινωνίας Mi-8MPTR δημιούργησαν ηλεκτρονικά εμπόδια (jamming) στα εναέρια μέσα παρατήρησης και αναγνώρισης στις περιοχές όπου τα συστήματα πυραύλων εδάφους - αέρους της αντι-αεροπορικής άμυνας σταθμεύουν ", αναφέρει ο κ. Αστάφιεφ.

Ανέφερε νωρίτερα ότι τα ρωσικά πληρώματα μαχητικών Su-30 επιτέθηκαν σε προσομοιώσεις εχθρικών αεροσκαφών πάνω από το έδαφος όπου έλαβαν μέρος οι ασκήσεις, στο Opuk της Κριμαίας.

Μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014, η Ρωσία πραγματοποίησε τακτικές στρατιωτικές ασκήσεις στη χερσόνησο. Το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας λέει ότι οι ενέργειες του ρωσικού στρατού είναι παράνομες. 

Πηγή :UAWire

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ