Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσική απάντηση στην "πρόκληση" του Βρετανού ΥΕΘΑ

19.02.2015 | 15:55
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως τα σχόλια του βρετανού υπουργού Άμυνας Μάικλ Φάλον, πως η Ρωσία αποτελεί απειλή για τις χώρες της Βαλτικής, παραβιάζουν τη "διπλωματική δεοντολογία".

Ο εκπρόσωπος Αλεξάντρ Λουκασέβιτς, μιλώντας κατά την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των δημοσιογράφων, δήλωσε πως η Ρωσία θα βρει έναν τρόπο για να απαντήσει στο σχόλιο. Θα υποθέσουμε οτι η πτήση των ρωσικων βομβαρδιστικών πάνω απο την Κορνουάλη δεν ηταν η απάντηση στην οποία αναφέρεται ο κ. Λουκάσεβιτς...

Ο Φάλον δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν αποτελεί έναν "πραγματικό και παρόντα κίνδυνο" για την Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία και πως το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για να απωθήσει κάθε ενδεχόμενη επίθεση. Σε σχόλιά του που δημοσιεύθηκαν στις εφημερίδες "Τάιμς" και "Ντέιλι Τέλεγκραφ", ο Φάλον ανέφερε πως ο Πούτιν μπορεί να αρχίσει μια μυστική εκστρατεία για την αποσταθεροποίηση αυτών των τριών πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, οι οποίες βρίσκονται τώρα στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ