Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ρωσία προειδοποιεί: Τα αμερικανικά μαχητικά θα πρέπει να σταματήσουν να πετούν κοντά στα σύνορά μας

30.04.2016 | 13:45
 Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι τα αμερικανικά μαχητικά είτε θα πρέπει να σταματήσουν τις πτήσεις τους κοντά στα ρωσικά σύνορα, είτε θα πρέπει να φέρουν ειδικές συσκευές για την αναγνώρισή τους.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι, η Ρωσία προχώρησε σήμερα σε άμεση απογείωση μαχητικού της αεροσκάφους, προκειμένου ν' αναχαιτιστεί αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο προσέγγιζε στη συνοριακή γραμμή της στη Θάλασσα της Βαλτικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στη Μόσχα.

Απαντώντας στις καταγγελίες της αμερικανικής πλευράς ότι η αναχαίτιση του αμερικανικού μαχητικού ήταν επικίνδυνη, το ρωσικό ΥΠΑΜ υποστηρίζει ότι όλες οι πτήσεις των μαχητικών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, γίνονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι οι υπερπτήσεις απο ρώσικα μαχητικά αεροσκάφη στην Βαλτική εχουν σημειώσει σημαντική αύξηση. Πρόσφατα Ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν μια σειρά «επιθετικών» υπερπτήσεων πάνω από ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βαλτικής και ρωσικό Su-27 μαχητικό “πραγματοποίησε επιθετικούς ελιγμούς" σε επικίνδυνη απόσταση απο αμερικανικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια πτήσης ρουτίνας

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ