Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσία: Τον Ιούλιο θα βρέχει Kalibr στην Ανατολική Μεσόγειο

07.07.2018 | 22:02
 Τα πολεμικά πλοία του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στην Μεσόγειο θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις βολής πυραύλων στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, σύμφωνα με σχετική NOTAM.

Μία περιοχή στην ανατολική Μεσόγειο μεταξύ της ακτής της Συρίας και της Κύπρου, κατά μήκος του λιμανιού του Τάρτους, θα δεσμευθεί για την διεξαγωγή ασκήσεων του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού με βολές πυραύλων, ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Η περιοχή θα παραμείνει κλειστή σε πτήσεις από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. ώρα Μόσχας στις 11, 12, 18, 19, 25 και 26 Ιουλίου.

Η πολεμική ομάδα πλοίων του Ρωσικού Ναυτικού στη Μεσόγειο Θάλασσα αποτελείται από 10 έως 20 πολεμικά πλοία και σκάφη υποστήριξης ανάλογα με τις αποστολές που της έχουν ανατεθεί.

Τα πολεμικά πλοία με όπλα ακριβείας είναι παρόντα στη Μεσογειακή Μοίρα της Ρωσίας.

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στις 18 Ιουνίου, οι κορβέτες Project 21631 Grad Sviyazhsk και Veliky Ustyug, οπλισμένες με πυραύλους Kalibr ξεκίνησαν για τη Μεσόγειο από τη Σεβαστούπολη.

Επίσης, το ίδιας κατηγορίας Vyshny Volochyok που πρόσφατα εντάχθηκε στον Ρωσικό στόλο αναμένεται να αναχωρήσει για τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Με πληροφορίες από Tass, Fars News Agency

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ