Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσίδες αστυνομικοί ανάβουν φωτιές!

27.06.2014 | 11:34
Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας ασχολείται αυτόν τον καιρό με ένα “καυτό” ζήτημα που προκαλεί το διαρκώς μειούμενο μήκος της φούστας των γυναικών ένστολων στη Ρωσία. Όπως δημοσιεύτηκε ρωσικη ιστοσελίδα Moscow Times, καλλίγραμμες γυναίκες αστυνομικοί έχουν φωτογραφηθεί σε ώρα υπηρεσίας ντυμένες με καυτά μίνι, προς τέρψη των ανδρών.


twitter@LubaShul

Η πρακτική αυτή ανάγκασε το Υπουργείο να εκδώσει διάταγμα που απαγορεύει την τροποποίηση των στολών, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η “σμίκρυνση” της φούστας που φοράνε οι γυναίκες, αλλά και μια ακόμη μόδα μεταξύ των ανδρών ένστολων που κόβουν τα μακρυά μανίκια.

Επιπλέον, απαγορεύτηκε να γίνονται συνδυασμοί με πολιτικά ρούχα αλλά και η χρήση ενδυμάτων που είναι ζαρωμένα από φθορά.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σεργκέι Γερασίμοφ προειδοποίησε ότι οι μέχρι τώρα ελευθερία στην τροποποίηση των στολών υπονόμευε την εξουσία του Υπουργείου και δυσφήμιζε την ρωσική αστυνομία στο σύνολο της. Σύστησε σε όλους τους αστυνομικούς να τηρούν τα νέα αυστηρά όρια και διέταξε τους επικεφαλής της υπηρεσίας τους να επιθεωρούν την τήρηση του διατάγματος σε καθημερινή βάση πριν από την έναρξη της εκάστοτε βάρδιας.

Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου της ρώσικης Αστυνομίας, Μιχαήλ Πάσκιν, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν ευθύνονται για τα ακατάστατα ρούχα τους και ότι το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει φροντίσει να παράσχει ικανοποιητικά αποδυτήρια για τους ενστόλους. Ειδικότερα για το θέμα των γυναικών συναδέλφων του και τις καυτές μίνι φούστες που πολλές από αυτές επιλέγουν να φορούν ο Πάσκιν είπε ότι δεν βλέπει κανένα λόγο διαμαρτυρίας: “Ίσως τα κορίτσια θέλουν να παντρευτούν. Παρεμπιπτόντως πρέπει να σκεφτόμαστε και τη βελτίωση της δημογραφικής κατάστασης (της Ρωσίας)”

πηγή: The Moscow Times

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι γυναίκες του ισραηλινού στρατού όπως δεν τις έχετε ξαναδεί! ΦΩΤΟ

"Καυτές" και "ατσάλινες": 4 βραζιλιάνες αστυνομικίνες στο Ρίο - ΒΙΝΤΕΟ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ