Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ρωσικά άρματα μάχης κατευθύνονται προς την Ουκρανία - ΒΙΝΤΕΟ

09.04.2018 | 20:40
Ρωσικά άρματα μάχης εθεάθησαν κοντά στα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας. Τα άρματα μάχης σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ φέρεται ότι κατευθύνονταν προς την Ουκρανία. 

Η αυτοκινητοπομπή από ρωσικά τανκς που για την την ακρίβεια α πρόκειται για ΒMS ( αμφίβια άρματα μάχης τα οποία χρησιμοποιούν οι αεροπορικές δυνάμεις) εθεάθηκε στο χωριό Πετρόβκα της Ρωσίας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Το πρώτο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω αναρτήθηκε από την δημοσιογράφο Fatima Tlisova, η οποία είναι ανταποκρίτρια στο “Voice of America”. H ίδια σημείωσε ότι τα οχήματα αυτά πέρασαν από το χωριό αυτό. Τα βίντεο αυτα κάναν το γύρο των ουκρανικών ΜΜΕ και αρχικά δημιουργήθηκε πανικός.

Το βίντεο της Tlisova όπως αναρτήθηκε στο twitter:


Σύμφωνα με το www.unian.info το βίντεο τραβήχτηκε 40 χιλιόμετρα από τα ρωσοουκρανικά σύνορα.  Η δημοσιογράφος  Fatima Tlisova, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, σημειώνει ότι το βίντεο γυρίστηκε στις 7 Απριλίου στο χωριό Πετρόβκα της Ρωσίας. Κάθε ένα από τα ΒΜDS μπορούν να μεταφέρουν τρία 'μέλη του πληρώματος και 5 αλεξιπτωτιστές. Σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκινητοπομπή "τανκ" που περνούν από το χωριό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ο συντονιστής του πρότζεκτ “Bellingcat OSINT”( ερευνητική δημοσιογραφία) Eric Toller, έδωσε  στη δημοσιότητα γεωγραφικά δεδομένα, ισχυριζόμενος ότι το βίντεο γυρίστηκε 40 χιλιόμετρα μακριά από τα ρωσοουκρανικά σύνορα. Όπως σημειώνει ο Toller η πιο κοντινή ρωσική βάση βρίσκεται 17 χιλιόμετρα από το χωριό που εθεάθησαν τα τανκς.

Το tweet του Toller με τα γεωγραφικά δεδομένα. 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ