Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ρωσικές εκλογές: Σε εξέλιξη - Στο 34,7% το ποσοστό συμμετοχής

18.03.2018 | 17:12

Στις σημερινές εκλογές αναμένεται εκτός απροόπτου να θριαμβεύσει ο νυν πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος πιστώνεται το 70% της πρόθεσης ψήφου του εκλογικού σώματος στις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στη χώρα.

Στο 34,72% βρισκόταν μέχρι τις 13.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, το ποσοστό συμμετοχής στις προεδρικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα στη Ρωσία, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ρωσικής Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Νικολάι Μπουλάγιεφ, αναφέρει το skai.gr

Περισσότερα από 107 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται σήμερα να ψηφίσουν σήμερα στη Ρωσία από τις 08:00 τοπική ώρα.

Νωρίτερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Μόσχα δήλωσε ότι θα είναι ευχαριστημένος με οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα επιτρέπει την επανεκλογή του για μια τέταρτη θητεία.

«Είμαι σίγουρος για το πρόγραμμα που προτείνω στη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στις σημερινές εκλογές αναμένεται εκτός απροόπτου να θριαμβεύσει ο νυν πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος πιστώνεται το 70% της πρόθεσης ψήφου του εκλογικού σώματος στις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει στη χώρα.

Δεδομένης της διαφοράς ώρας, πριν από την Μόσχα είχαν ήδη ανοίξει από χθες το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εκλογικά τμήματα στην ρωσική Άπω Ανατολή και την Σιβηρία.

Το Κρεμλίνο έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, που θα είναι και το μοναδικό βαρόμετρο αυτής της ψηφοφορίας, με μία μαζική καμπάνια ενημέρωσης, παρακίνησης, διευκόλυνσης των ετεροδημοτών, αλλά επίσης και με την άσκηση πίεσης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, επί των δημοσίων υπαλλήλων και των φοιτητών να πάνε στις κάλπες.

Με πληροφορίες από το skai.gr

Συνεχής ενημέρωση για τις ρωσικές εκλογές στο newsit.gr


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ