Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

S-400: Εμφατική προβολή ισχύος της Ρωσίας με στρατιωτικές ασκήσεις στην Κριμαία

19.12.2018 | 15:28
Μια ταξιαρχία υποστήριξης του πυραυλικού συστήματος S-400, που είναι εγκατεστημένη στην Κριμαία, προχώρησε σήμερα σε εντατικές στρατιωτικές ασκήσεις, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως "μονάδες των πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumf εδάφους- αέρος, καθώς τμήματα δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας και της αεράμυνας, προχώρησαν σε στρατιωτικές ασκήσεις".

Οι στρατιωτικές δυνάμεις προχώρησαν σε ασκήσεις, στις οποίες καλούνταν να μεταφέρουν τους εκτοξευτές και τα συστήματα ραντάρ και να τα εγκαταστήσουν γρήγορα σε νέες, υποδεδειγμένες θέσεις λειτουργίας.

Μετά την ανάπτυξη των εκτοξευτήρων,διεξήχθη λειτουργικός έλεγχος και στη συνέχεια προχώρησαν στην διαδικασία συλλογής πληροφοριών και δεδομένων για την περιοχή και την κατάσταση που επικρατούσε στον αέρα, αναφορικά με την ύπαρξη απειλών προς αναχαίτιση.

"Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης των οπλικών συστημάτων τα πληρώματα των αντιαεροπορικών συστημάτων Pantsyr παρείχαν προστασία στα στρατεύματα που ήταν εν κινήσει, ενάντια σε εικονικές εχθρικές επιθέσεις. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόκρυψη της διαδικασίας μετακίνησης και μεταφοράς των οπλικών συστημάτων, χρησιμοποιήθηκαν ειδικές τεχνικές κάλυψης και απόκρυψης με καπνογόνα και άλλες,παρόμοιας, φύσης τεχνικές ", ανέφερε το γραφείο Τύπου.

Οι ασκήσεις, στην τελική τους φάσεις ολοκληρώθηκαν με εικονικές εκτοξεύσεις, δηλαδή οι ομάδες μάχης ανίχνευσαν, εντόπισαν και κατέστρεψαν που προσομοίαζαν πλασματικούς εχθρούς και απειλές.

Πηγή: TASS
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ