Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Sahi 209: Το νέο ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο του Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

21.06.2018 | 07:00
Ένα ακόμα νέο όπλικό σύστημα, εγχώριας παραγωγής, φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών, σύμφωνα και με βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας, της εκτελεστικής επιτροπής του οποίοιυ ηγείται ο ίδιος ο Ερντογάν. Το εν λόγω οπλικό σύστημα είναι το SAHI 209, ένα ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο. 

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και με τον «Σουλτάνο» να τρέχει προς τον τερματισμό «λαχανιασμένος», η Τουρκική Αμυντική Βιομηχανία χτυπά με νέα βίντεο και φωτογραφίες σύγχρονων οπλικών συστημάτων.

Το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας έδωσε στην δημοσιότητα μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, βίντεο από τις δοκιμές του SAHI 209, ενός νέου ηλεκτρομαγνητικού πυροβόλου της εταιρίας εταιρεία Bilkent Cyberpark Anadolu Yönedeli Enerji Teknoloji A.Ş..


Το ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί δύο βολές το λεπτό.

Στόχος του Τουρκικού Υφυπουργείου είναι το Η/Μ πυροβόλο SAHI 209 - χωρίς να δίνει ακριβές χρονοδιάγραμμα - να ενταχθεί σύντομα στο οπλοστάσιο των Τουρκικών Ε.Δ. και δεν είναι το μόνο Η/Μ πυροβόλο που αναπτύσει η Τουρκία.


To H/M SAHI 209 κατά τις πρόσφατες δοκιμές

Οι Αμυντικές Βιομηχανίες της Τουρκίας δουλεύουν και σε δύο ακόμα αντίστοιχα οπλικά συστήματα το TUFAN της εταιρίας Aselsan και το SAPAN της εταιρίας TUBITAK SAGE.
Το Η/Μ  πυροβόλο SAPAN της TUBITAK SAGEΤο Η/Μ πυροβόλο TUFAN της εταιρίας Aselsan, το οποίο ενδέχεται να τοποθετηθεί σε τουρκικά σκάφη του ναυτικού

Πηγή SSM

 

ΣΧΟΛΙΑ