Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σαμαράς μίλησε με το φυλάκιο στη Ρω, αλλά χωρίς να έχει "μποναμά" για τις άδειες

15.12.2012 | 18:47
“Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Διοικητή της ΔΑΝ Μεγίστης, Ανχη (ΠΖ) Βασίλειο Λαγογιάννη και με τον Αρχιφύλακα του Φυλακίου της νήσου Ρω, Λγο (ΠΖ) Αθανάσιο Σίσκο, κατά την οποία τους ζήτησε να μεταφέρουν τις θερμότερες ευχές του σε όλα τα άτομα που υπηρετούν υπό τις διαταγές τους στις Μονάδες της περιοχής τους”,αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας σχετικά με τις επισκέψεις που κάνει από χθες ο Πάνος Παναγιωτόπουλος σε νησιά της περιοχής.

Η πρωτοβουλία θετική και μακάρι οι πρωθυπουργικές πρωτοβουλίες στο τομέα της Άμυνας να είναι περισσότερες στο μέλλον. Ωστόσο θα ήταν ίσως καλή ευκαιρία να επεσήμαινε κάποιος στον πρωθυπουργό ότι επικοινώνησε με στρατιώτες και προσωπικό το οποίο θα περάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις μονάδες του, όχι επειδή το επιβάλλει η υπηρεσία τους ,αλλά επειδή με την περικοπή των καταστάσεων επιβίβασης δεν έχει χρήματα να πάει τις γιορτές σπίτι του και να γιορτάσει με την οικογένειά του.

Ίσως λοιπόν θα ήταν χρήσιμο εκτός από τις ευχές να ανακοινώσει τι θα γίνει μ΄ αυτό το θέμα. Όπως υποστηρίζουν στο ΥΕΘΑ “έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες”. Μένει να δούμε τα αποτελέσματα
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ