Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σταϊκούρας "διμοιρίτης", με διοικητή το Σαμαρά!

12.01.2013 | 00:31
“Διμοιρίτης” ο Σταϊκούρας, με διοικητή τον Αντώνη Σαμαρά!

Η Ένωση Αποστρατων Αξιωματικών Λάρισας, σχολίασε την καυστική ανακοίνωση κατά του Σταϊκούρα και χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Το είχαμε γράψει και παλαιότερα. Για εμάς δεν υπάρχει "καλός" Παναγιωτόπουλος και "κακός" Σταϊκούρας ή "καλός" Βούρτσης και  "κακός" Στουρνάρας. Και αναρωτιόμαστε: Αν τα ανωτέρω πρόσωπα άλλαζαν υπουργεία, θα άλλαζε η πολιτική για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ ή τότε θα μιλάγμε για έναν "ανάλγητο" Παναγιωτόπουλο; Μπορεί ο Διμοιρίτης σε μία μονάδα να κάνει τη δικιά του πολιτική και όχι αυτά που ορίζουν οι νόμοι και ο Διοικητής; Είδε κανείς μία επίσημη ανακοίνωση του ΥΕΘΑ που να τάσσεται υπέρ της πληρωμής των υπερωριών των εν ενεργεία στελεχών των ΕΔ; 

     Γι' αυτό λοιπόν, για εμάς όχι "κακός" ή "καλός" αλλά "δίκαιος" πρέπει να είναι ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του, που αποτελείται, την περίοδο αυτή (μας αρέσει δε μας αρέσει) από 3 κόμματα. Τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Δε μπορεί να συγκρίνουν τα υπόλοιπα "ειδικά μισθολόγια" με το "φτωχολόγιο" των ΕΔ και των ΣΑ και να πιστεύουν ότι έπραξαν το σωστό. Δε μπορεί να εφαρμόζουν κατά το δοκούν τις γνωμοδοτήσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να κοιμούνται ήσυχοι. Κύριε Πρωθυπουργέ, ήρθε η σειρά σας να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων των υπουργών σας. Μετά ..."ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του". 

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ