Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμαράς-Βενιζέλος στο "σαφάρι" για νέο ΥΕΘΑ μέσω ανασχηματισμού

12.10.2014 | 00:24
Μήπως είναι ώρα μετά και από την ψήφο εμπιστοσύνης να βρούνε και τον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας Σαμαράς και Βενιζέλος;

Την απόφαση για το πρόσωπο θα την πάρει ο Σαμαράς αλλά όλοι πια έχουμε καταλάβει -ειδικά μετά από την ομιλία του πρωθυπουργού στον Σκαραμαγκά- ότι αν δεν δώσει κι ο Βενιζέλος πράσινο φως τίποτα δεν προχωρά.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι αν και ο Σαμαράς δεν θα είχε αντίρρηση να αναβαθμίσει την Φώφη Γεννηματά από ΑΝΥΕΘΑ σε ΥΕΘΑ και να πάει κόντρα στους κομματικούς του , ο Βενιζέλος ούτε που το συζητά. Δεν θέλει να δώσει άλλο “αέρα” στην Φώφη Γεννηματά .

Ποιοι έχουν μείνει λοιπόν για να τρέξουν στην κούρσα διαδοχής Αβραμόπουλου; Φαβορί οι Μιχελάκης - Αρβανιτόπουλος. Άλλα ονόματα που γράφονται προωθούνται μάλλον από τα γραφεία των ενδιαφερόμενων.

Όπως και να ΄χει φθάσαμε μέσα Οκτωβρίου κι ακόμη όνομα δεν έχουμε ακούσει. Βέβαια όπως λένε οι πληροφορίες ο Αβραμόπουλος θα καθυστερήσει να φύγει από το ΥΠΕΘΑ ,ίσως κι ένα μήνα.

Πολλές πηγές λένε πάντως ότι αυτή την εβδομάδα “μυρίζει” ανασχηματισμός καθώς με αφορμή του ΥΠΕΘΑ Σαμαράς και Βενιζέλος σκέφτονται να κάνουν διορθωτικές κινήσεις.

Διαβάστε ακόμη:


"Το 50% θα επιστραφεί τον επόμενο μήνα σε ΕΔ και σώματα ασαφαλείας" είπε ο Σαμαράς και χαιρέτησε στρατιωτικάΟ Σαμαράς ο Βερύκιος και η "κομμουνίστρια κυρα- Ευσταθία"!Όταν τα στελέχη της ΝΔ "πυροβολούσαν" τη συμφωνία Βενιζέλου για τον Σκαραμαγκά


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ