Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σαρτζετάκης απαντά στην ΕΑΑΣ για την ...απάντησή της σε εφημερίδα

10.12.2012 | 00:18
Η ΕΑΑΣ διαμαρτυρήθηκε με επιστολή της προς την Εφημερίδα των Συντακτών για δημοσίευμά της και ο Μανώλης Σαρτζετάκης από την ΑΝΕΑΕΔ, έδωσε τη δική του απάντηση-σχόλιο.

Γράφει λοιπόν:
 

 “Μεγάλη πρόοδος που ενώ οι ΕΑΑ (ΝΠΔΔ) χρειάστηκαν 3 ολόκληρα χρόνια για να καταλάβουν ότι υφιστάμεθα μεγάλες μειώσεις, 3 χρόνια ότι μας απαξιώνουν, επίσης 3 χρόνια ότι οι ΕΔ υφίστανται αήθη επίθεση, 9 μήνες ότι έγινε PSI, δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι μειώνεται επικίνδυνα το αξιόμαχο των ΕΔ, 15 μέρες για να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν στις κοινές κινητοποιήσεις με τους εν ενεργεία, ενώ μόλις 3 μέρες για να συνέλθουν και να απαντήσουν στο δημοσίευμα της εφημερίδας των συντακτών.

Και επειδή ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει ας τους ενημερώσει κάποιος ότι: 

Κρατικοδίαιτος είναι κάποιος (πρόσωπο, φορέα, επιχείρηση κ.λπ.) που αποκτά το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων του από την οικονομική σχέση του με το κράτος.

Οικονομική σχέση με το κράτος είναι και η δωρεάν στέγαση, η δωρεάν χρήση αγαθών (τ/φ, ρεύμα, νερό κλπ), η απασχόληση προσωπικού που πληρώνεται από το ΥΕΘΑ, όπως και η υποχρεωτική εισφορά ΟΛΩΝ μας άνευ της θέλησης μας.

Οικονομική σχέση σε ευρύτερη έννοια είναι ακόμα και αυτή η εκμετάλλευση της αντισυνταγματικής απόφασης για υποχρεωτική εγγραφή στα μέλη τους και η επίκληση εκπροσώπησης του συνόλου των αποστράτων.

Αυτή την στιγμή δεν θα αναφερθώ στα καταγγελθέντα οικονομικά σκάνδαλα από μέλη των ΔΣ, σε τουλάχιστον δύο από τις τρεις Ενώσεις, που στην πορεία κουκουλώθηκαν χάριν της διατήρησης της Ελληνικής παράδοσης.
 
 Με εκτίμηση

Ε.Σαρτζετάκης”

Η απάντηση διαμαρτυρία της ΕΑΑΣ στην Εφημερίδα των Συντακτών: 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ