Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπάρχει κι άλλος ΥΕΘΑ στη λίστα του ΣΔΟΕ; Τι λένε οι πληροφορίες

25.09.2012 | 10:39
Ο πρόεδρος της Βουλής και πρώην ΥΕΘΑ Ευάγγελος Μεϊμαράκης ,ζήτησε να δημοσιοποιηθεί όλη η λίστα του ΣΔΟΕ με τα ονόματα των πολιτικών τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων ελέγχονται ως “ύποπτα” σ΄ ότι αφορά στον τρόπο απόκτησής τους.

Υπάρχει άλλος υπουργός Άμυνας ή πολιτικός που να είχε σχέση με αυτό το χώρο; Από τις πληροφορίες που “κατακλύζουν” κάθε μέρα τα δημοσιογραφικά γραφεία , δεν φαίνεται να υπάρχει. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα γιατί:
  • Η αξιοπιστία των πληροφοριών θα κριθεί μόνο με τη δημοσίευση της λίστας
  • Ο αριθμός των ελεγχόμενων πολιτικών δεν έχει κλείσει και είναι βέβαιο ότι οι 32 που ελέγχονται θα γίνουν πολύ περισσότεροι και τέλος
  • Είναι γνωστό ότι στο στόχαστρο έχουν μπει κι άλλοι πολιτικοί που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είχαν εμπλοκή στο χώρο της ΄Αμυνας. Η στοχοποίησή τους μπορεί να είναι δίκαιη ή να οφείλεται και σε “ξεκαθάρισμα” πολιτικών λογαριασμών. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία 24 ωρα ακούγονται πάρα πολλά ονόματα πρώην υπουργών ,αλλά πολλά απ΄ αυτά όπως λένε οι πληροφορίες δεν έχουν καν ενοχληθεί από το ΣΔΟΕ.

Από την άλλη βέβαια ποιος έχει πειστεί ότι η “κάθαρση” στον χώρο της Εθνικής Άμυνας επιτεύχθηκε με την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου; Ακόμη και ο τελευταίος πολίτης πιστεύει ότι στο “πάρτι” των εξοπλισμών δεν μπορεί να ήταν μόνο αυτός καλεσμένος.

Για όλα αυτά η πρόταση Μεϊμαράκη να δοθεί η λίστα στη δημοσιότητα είναι χρήσιμη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι άλλος πρώην ΥΕΘΑ στο στόχαστρο για τα οικονομικά του δεδομένα!

Η λίστα του ΣΔΟΕ θα προκαλέσει νέα θύελλα στο χώρο της Άμυνας,μέσα στον κυκλώνα της κρίσης

Οι TOR M1 και οι αλήθειες που λέει ο Άκης από τη φυλακή 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ