Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΔΥΝ: Στάση εργασίας για την τροπολογία Αχτσιόγλου

05.12.2017 | 09:17
Στάση εργασίας πραγματοποιεί ο Σύλλογος Δημοσίων Υπαλλήλων του Ναυτικού που θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ ενάντια στις τροπολογίες Αχτσιόγλου που αφορούν το ποσοστό της απαρτίας για απόφαση κήρυξης απεργίας αλλά και την αποζημίωση για εργατικά ατυχήματα με ευθύνη του εργοδότη.

"Φέρνουν νύχτα τροπολογίες, καταργούν την απεργία, το εργατικό ατύχημα. Απαντάμε με στάση εργασίας. Όλοι σήμερα  στις 12 στην Πλατεία Κοραή" αναφέρει το κάλεσμα του ΣΔΥΝ προς τα μέλη του. 

Η ΑΔΕΔΥ είχε από χθες το απόγευμα, όταν κατατέθηκε η τροπολογία στον συνδικαλιστικό νόμο, ανακοινώσει στάση εργασίας για σήμερα, από τις 11:30 έως τη λήξη της βάρδιας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή στις 12:00 και πορεία προς τη Βουλή.

«Η σπουδή της κυβέρνησης στην υλοποίηση των αντιδημοκρατικών, αντεργατικών και αντισυνδικαλιστικών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο, προδίδει την προσπάθειά της να αποφύγει όσο μπορεί την οργή του κόσμου της εργασίας και την οργανωμένη αντίδραση των εργαζομένων» τόνιζε η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά και στην πανελλαδική απεργία της 14ης Δεκεμβρίου. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ