Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσέσνα: Σε ποια περιοχή ψάχνουν το αεροσκάφος που αγνοείται - ΧΑΡΤΗΣ

16.10.2016 | 21:15
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Ώρες αγωνίας για τους δυο επιβαίνοντες στο ελαφρύ αεροσκάφος Τσέσνα που αγνοτείται από το απόγευμα, στην περιοχή κοντά στα Καλάβρυτα. 

Το αεροσκάφος C-130 που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, αποχώρησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή αναμένεται να φθάσει ελικόπτερο Super Puma, το πλήρωμα του οποίου διαθέτει διόπτρες νυχτερινής όρασης.

Το αγνοούμενο αεροσκάφος είναι ένα ελαφρύ Cessna 172 που ανήκει σε ιδιώτη και είναι δηλωμένο στην αερολέσχη Δυτικής Ελλάδας. Το δρομολόγιο που ακολουθούσε το Τσέσνα ήταν Μέγαρα - Καλάβρυτα - Μέγαρα. Στις 17:15 είχε την τελευταία του επικοινωνία με τον Πύργο Ελέγχου της Ανδραβίδας και δήλωσε ότι θα επικοινωνήσει εκ νέου στις 17:35. Ωστόσο έκτοτε ο ασύρματός του σίγησε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Στις 18:18 το αεροπλάνο κηρύχθηκε σε φάση αβεβαιότητας και στις 18:31 άρχισε η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Στο πόδι βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό του αεροσκάφους. Ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού απογειώθηκαν στις 19:05 από την βάση τους και συμμετέχουν στις έρευνες στην περιοχή, ενώ από τα πρώτα λεπτά απογειώθηκε και C-130.

Δείτε την πορεία που ακολούθησε το C-130 κατά τη διάρκεια των ερευνών και μέχρι να επιστρέψει στην Ελευσίνα και θα καταλάβετε σε ποια περιοχή εντοπίζονται οι έρευνες.

Συναγερμός! Αγνοείται Τσέσνα που θα πήγαινε στα Μέγαρα

Αγνοείται ελαφρύ αεροσκάφος Τσέσνα που είχε προορισμό το αεροδρόμιο Μεγάρων με δυο επιβαίνοντες, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ