Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΣΕΕΝΣΑ: Διευκόλυνση στελεχών για εξεύρεση ιατρών και διαγνωστικών κέντρων

15.06.2016 | 20:42
 Προτάσεις για την βελτίωση της ιστοσελίδας της Πολεμικής Αεροπορίας ώστε να διευκολύνονται τα στελέχη που αναζητούν συμβεβλημένους γιατρούς και εξεταστικά κέντρα, κάνει με επιστολή του προς τον Αρχηγό ΓΕΑ ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.).

Συγκεκριμένα στην επισοτλή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

Έχοντας ως βασική αρχή του Συνδέσμου μας την βελτίωση της καθημερινότητας του κάθε στελέχους, μέσω της ανάδειξης και προώθησης ζητημάτων στην Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, θα θέλαμε να αναδείξουμε και παράλληλα να προτείνουμε βελτιωτικές διαδικασίες σε δύο θέματα υψίστης σημασίας για κάθε συνάδελφο, αφού αναφέρονται στο ευαίσθητο θέμα της υγείας των ιδίων αλλά και των μελών των οικογενειών τους, χωρίς να λησμονούμε την οικονομική επιβάρυνση που αυτά επιφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Συγκεκριμένα, στον επίσημο ιστότοπο της Π.Α. www.haf.gr υπάρχει στον τομέα μέριμνας προσωπικού, υπερσύνδεσμος που αφορά Συμβεβλημένους Ιατρούς – Εξεταστικά Κέντρα, ο οποίος παραπέμπει στον αντίστοιχο ιστότοπο του Γ.Ε.Σ. Πληροφορούμαστε από μέλη μας, ότι οι διατιθέμενες προς ενημέρωση λίστες συμβεβλημένων ιατρών κι εξεταστικών κέντρων χρήζουν επικαιροποίησης. Επιπλέον, δεν διατίθενται πληροφορίες για συμβεβλημένα ανά περιοχή φαρμακεία εκτέλεσης συνταγών.

Προτείνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδας, εντός του haf.gr όπου θα περιλαμβάνονται οι συμβεβλημένοι ιατροί, εξεταστικά κέντρα, φαρμακεία με δυνατότητα αναζήτησης, ανά ειδικότητα, περιοχή και επικαιροποίηση των στοιχείων των παρόχων.

Ένα ακόμη θέμα που θα θέλαμε να επισημάνουμε, είναι αυτό της διαδικασίας κλεισίματος ραντεβού για εξέταση σε ιατρείο του 251 Γ.Ν.Α. Με την παρούσα διαδικασία αυτό είναι εφικτό μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του νοσοκομείου. Λόγω όμως της μεγάλης ζήτησης, τις περισσότερες φορές απαιτεί αναμονή στο ακουστικό για αρκετή ώρα, με συνέπεια την ταλαιπωρία τόσο των ενδιαφερόμενων ασφαλισμένων, όσο και του εμπλεκόμενου προσωπικού του 251 Γ.Ν.Α.


Προτείνουμε τη δημιουργία ιστοσελίδας, εντός του haf.gr όπου θα δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικού κλεισίματος ραντεβού από τους δικαιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους, με αντίστοιχο όφελος τόσο των ιδίων, όσο και του προσωπικού του 251 Γ.Ν.Α.

Κύριε Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία σε θέματα μέριμνας προσωπικού, προσδοκούμε να αξιολογήσετε ευμενώς τις προτάσεις μας.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ