Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Ειδικά Μισθολόγια - ΣΕΕΝΣΑ: Ζητάμε την άμεση απόσυρση της τροπολογίας

21.05.2016 | 16:26
 Το Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ ζητώντας την άμεση απόσυρση της τροπολογίας που καταργεί τις ωριμάνσεις, συνιστά ψυχραιμία σε όλους τους συναδέλφους, ακόμα περισσότερο σε αυτούς που θέλουν ή επιδιώκουν να εκπροσωπούν συναδέλφους στρατιωτικούς.

Από εχθές το βράδυ για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, συγκεκριμένη Ένωση Στρατιωτικών, προσπαθεί να πείσει ότι ‘’πήρε τη διαβεβαίωση’’ από τον κ. Υπουργό.

Ως Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ‘’κρατάμε’’ μόνο την δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ΑΝΕΛ κ. Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικοί εταίροι έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία. Μετά από αυτήν την επίσημη δήλωση, οφείλουμε να τηρήσουμε στάση αναμονής προς αξιολόγηση των εξελίξεων.

Ο ΣΕΕΝΣΑ είναι σε θέση να βεβαιώσει όλους τους συναδέλφους ότι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί έχουν φτάσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στους Βουλευτές όλων των κομμάτων.

Συνεχίζει όμως να διατηρεί τις επιφυλάξεις του, αν τελικώς η τροπολογία θα ψηφιστεί.

Κλείνοντας, παρακαλεί όλες τις Ενώσεις, όταν αναφέρονται σε πολιτικούς ή στρατιωτικούς θεσμούς να μην υπερβαίνουν τα εσκαμμένα, επιδιώκοντας την ‘’αυτοπροβολή’’ τους μέσα από αυτούς ή δίπλα σε αυτούς.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ