Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συρία:Σφαγή χωρίς τέλος.ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

26.08.2012 | 20:34
Ακτιβιστές της συριακής αντιπολίτευσης κατηγόρησαν σήμερα το στρατό του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ για τη σφαγή εκατοντάδων ανθρώπων σε μία πόλη κοντά στην πρωτεύουσα την οποία ανακατέλαβε η κυβέρνηση από τους αντάρτες.
Στην πόλη Νταράγια νοτιοδυτικά της Δαμασκού, περίπου 320 πτώματα, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, βρέθηκαν σε σπίτια και υπόγεια, σύμφωνα με ακτιβιστές που είπαν πως οι περισσότεροι φαίνεται πως εκτελέστηκαν από στρατιώτες που έκαναν επιδρομές από σπίτι σε σπίτι.

Ακτιβιστές "ανέβασαν" πολλά βίντεο στο Διαδίκτυο που δείχνουν σειρές ματωμένων πτωμάτων τυλιγμένων με σεντόνια. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς φαίνεται να είναι νεαροί άνδρες σε μάχιμη ηλικία, αλλά τουλάχιστον ένα βίντεο δείχνει πολλά παιδιά που φαίνεται να έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Το πτώμα ενός μικρού παιδιού είναι γεμάτο αίματα.

Οι σκοτωμοί στην Νταράγια, μια πόλη που κατοικείται από σουνίτες της εργατικής τάξης και η οποία υπέστη σφοδρούς βομβαρδισμούς επί τρεις ημέρες προτού ανακαταληφθεί από το στρατό την Παρασκευή, ανέβασε σε 440 το συνολικό αριθμό των νεκρών το Σάββατο (χθες), έναν από τους υψηλότερους αφότου ξεκίνησε η εξέγερση, ανέφερε ένα δίκτυο ακτιβιστών που αποκαλείται Τοπικές Επιτροπές Συντονισμού.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε: "Οι ηρωικές ένοπλες δυνάμεις μας καθάρισαν την Νταράγια από τα κατάλοιπα ένοπλων τρομοκρατικών οργανώσεων που διέπραξαν εγκλήματα εναντίον των γιων της πόλης".

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ