Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: "Εκτός από Ρουβίκωνες, υπάρχουν και Έλληνες, Αλέξη"

01.02.2019 | 11:55
Ο Πάνος Καμμένος με οργισμένο tweet επιτίθεται προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν χάρη από κανέναν λέει και ζητά εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Μιλά για απειλές κατά της οικογένειάς του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Πέρασαν σχεδόν 24 ώρες μετά τους «κεραυνούς» που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατά του «αχάριστου», όπως τον χαρακτήρισε, Αλέξη Τσίπρα και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά με (ακόμη ένα) οργισμένο tweet.

Με μια ανάρτηση που αποτελεί ευθεία, προσωπική επίθεση, στον πρωθυπουργό και μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες κυβερνητικό του εταίρο. Ο Πάνος Καμμένος θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, έτσι ώστε να διασωθούν ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ αλλά και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας» έγραψε αρχικά ο Πάνος Καμμένος. Συνεχίζοντας, όμως, κάνει μια σοβαρότατη καταγγελία: «Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου«, γράφει ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Και στη συνέχεια, απευθύνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα. "Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες Αλέξη…."

Δείτε το tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ