Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περίεργη σύλληψη τούρκων "τρομοκρατών" στην Πάτρα

15.02.2013 | 00:01
 ΜANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Mε ενδιαφέρον παρακολουθούν στην Άγκυρα τη σύλληψη δύο Τούρκων υπηκόων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις .
Οι δυο ανδρες συνελήφθησαν την Τετάρτη, στην Πάτρα. Ο ένας είναι 47 ετών ο δεύτερος 37. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης του 47χρονου.
Η σύλληψη των δυο, λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Άγκυρα, προκαλεί ενδιαφέρον καθώς τις τελευταίες εβδομάδες η Τουρκία κατηγορεί την χώρα μας πως στηρίζει κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η DHKP-C. Ηδη στον τουρκικό Τύπο έχουν δημοσιευθεί άρθρα που αναφέρουν πως ο Ερντογάν στη συνάντηση που θα έχει με τον Αντώνη Σαμαρά στην Άγκυρα στις 4-5 Μαρτίου, θα παραδώσει έναν φάκελο της ΜΙΤ που αναφέρει λεπτομέρειες για τη δράση της DΗΚP-C στην Ελλάδα.
H τουρκική εφημερίδα Star στην ιστοσελίδα της για τις συλλήψεις αναφέρει πως «επιχείρηση εναντίον του PKK στην Αθήνα» και σχολιάζει πως «η σύλληψη των δυο ανδρών συνέπεσε με την επικείμενη επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Τουρκία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβοκάτσια στον Σαμαρά στήνει ο Ερντογάν στην συνάντηση της Άγκυρας στις 5 Μαρτίου

Τürkiye: Οι Ελληνες εκπαιδεύουν καμικάζι
 

ΣΧΟΛΙΑ