Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Σίλβιο ήθελε να αγοράσει ελληνικό νησί!

24.02.2013 | 12:03
Για άλλη μια φορά, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα. Δε θέλει να μεγάλη προσπάθεια για να λέμε και την αλήθεια, μια ατάκα του «καβαλιέρε» είναι αρκετή να γίνει πρωτοσέλιδο.

Αυτή τη φορά, αφορούσε στην Ελλάδα.

Λίγο πριν από τη μεγάλη μάχη των εκλογών της Κυριακής, ο Μπερλουσκόνι είδε μπροστά του δημοσιογράφους. Δεν ήταν δυνατόν να μη μιλήσει. Ειδικά όταν έμαθε ότι ανάμεσά τους υπάρχουν κι Έλληνες, αποφάσισε να αποκαλύψει τα... σχέδιά του για τη χώρα μας. Μόνο που κάπου τα έμπλεξε και αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου... Παπαδόπουλο.

Ευτυχώς, τον διόρθωσαν οι εκπρόσωποι του Τύπου. 

«Είχα πει στον σοσιαλιστή πρωθυπουργό Παπανδρέου αν υπάρχει κάποιο ωραίο ακίνητο να το αγοράσω…Το είπα και στο Σαμαρά. Από την αρχή. Αν υπάρχει κάποιο νησί για να αγοράσω, είμαι διαθέσιμος» είπε μετά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του derby d’ Italia ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ. 

Ένας από τους δημοσιογράφους είπε τον Μπερλουσκόνι πως τουλάχιστον στην Ιταλία το ποδόσφαιρο στέλνει ένα θετικό μήνυμα, ενώ στην Ελλάδα ούτε αυτό δε συμβαίνει, ο «καβαλιέρε» απάντησε: «αν υπάρχει κάτι που εμείς στην Ιταλία μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε… Εμείς οι Ιταλοί όπως ξέρετε, τρέφουμε μεγάλη συμπάθεια για την Ελλάδα, η οποία έχει βαθιές ρίζες πολιτισμού. Έχουμε όλοι μελετήσει αρχαία ελληνικά στα σχολεία μας και είναι η χώρα που κάνουμε πιο συχνά τις διακοπές μας». 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ