Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Σύμβουλος Ερντογάν: Το να κάνουμε πόλεμο κατά της Ελλάδας θα ήταν σαν να χτυπάμε ένα μωρό

23.04.2018 | 18:08
Νέες προκλήσεις από τον σύμβουλο του Ερντογάν που λέει ότι οι Τούρκοι κομάντος κατέβασαν όλες τις ελληνικές σημαίες. Κατηγορεί Έλληνες υπουργούς για τη στάση τους έναντι των Τούρκων και του Ισλάμ. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος ο Γιγίτ Μπουλούτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν: “Το να κάνουμε πόλεμο κατά της Ελλάδας θα ήταν σαν να χτυπάμε ένα μωρό στην κούνια”

Ο γνωστός για την προκλητική ρητορική του έναντι της Ελλάδας Γιγκίτ Μπουλούτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν που του αρέσει να απειλεί συχνά πυκνά τους Έλληνες, αυτή τη φορά λέει ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά ότι κατέβασαν από τις βραχονησίδες όλες τις σημαίες.“Κατεβάσαμε τις σημαίες - Έχουμε και και βίντεο”

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ υποστήριξε ότι υπάρχει και βίντεο από την ημέρα που οι τούρκοι κομμάντος κατέβασαν τις σημαίες. Φαίνεται ότι το ζήτημα με τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων έχει ενοχλήσει πολύ τους Τούρκους και φαίνεται ότι θα το χρησιμοποιήσουν και προεκλογικά. Ο σύμβουλος του Ερντογάν τώρα λέει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!

Ο ιδιος υποστήριξε ακόμα ότι για την Τουρκία ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός. Θα ήταν, λέει σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια, αν αναλογιστεί κανείς της ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας.

Τέλεος, ο σύμβουλος του Ερντογάν επιτέθηκε και κατά Ελλήνων υπουργών λέγοντας πως είναι κατά του Ισλάμ και των Τούρκων, προειδοποιώντας μάλιστα πως η Ελλάδα θα πληρώσει υψηλό τίμημα αν δεν αλλάξει συμπεριφορά. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ