Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι σειρήνες συναγερμού θα σημάνουν στην Αθήνα,λίγο πριν την άφιξη Μέρκελ!

08.10.2012 | 16:45
Η επιχείρηση “σιδηρά πυγμή” για την οποία εδώ και μέρες γράφει το Onalert, συνεχίζεται από την κυβέρνηση, η οποία επί της ουσίας απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, όσες ώρες θα βρίσκεται σ΄ αυτή η Άνγκελα Μέρκελ. Κι όχι μόνο!

Το πιο παράδοξο όμως είναι ότι αύριο κατά την Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-2012», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια! Τυχαίο βέβαια,αλλά...πως τα φέρνει η τύχη!

Να αποφύγει περικύκλωση της Γερμανικής πρεσβείας αλλά και συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, επιχειρεί η αστυνομία ενόψει της αυριανής επίσκεψης της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Έτσι, με ανακοίνωση της αστυνομίας απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις και πορείες σχεδόν σε όλο το κέντρο της Αθήνας! Ανάλογη απόφαση είχε ληφθεί τον Ιούνιο του 2003 όταν η Αθήνα φιλοξενούσε την Σύνοδο της ΕΕ για την Διεύρυνση αλλά και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς όταν βγηκαν εκτός ελέγχου συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αστυνομικών.

Τα μόνο σημεία που επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις είναι η Ομόνοια και το Πεδίον του Άρεως. Στο Σύνταγμα ΔΕΝ θα επιτρέπεται συγκέντρωση ή πορεία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να περιμένουμε να ακούσουμε αύριο από τη Μέρκελ

"Ο Σαμαράς πρέπει να θέσει το θέμα των υποβρυχίων στη Μέρκελ"

Περιμένοντας τη Μέρκελ,στο χώρο της άμυνας. Τι θα κάνουν οι Γερμανοί με τις αμυντικές βιομηχανίες

"Καλώς βάζουν σβάστικα στην Μέρκελ!!"
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ