Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο Ναυτικό της Τουρκίας

24.07.2013 | 14:19
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


«Σεισμός’ στο τουρκικό πολεμικό Ναυτικό με το σεξουαλικό σκάνδαλο που αποκαλύτπει ιστοσελίδα haberler.com και το τηλεοπτικό δίκτυο Son TV.
Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες αξιωματικός σε πλοίο του πολεμικού Ναυτικού εκμεταλλευόμενος της θέση του παρενοχλούσε σεξουαλικά τους ναύτες!
Το σκάνδαλο αποκαλύπτεται τώρα όμως οι καταγγελίες έγιναν από 10 ναύτες στις 28 Δεκεμβρίου του 2012. Οι ναύτες αναφέρουν πως ο αξιωματικός με το όνομα V.A. ο οποίος παρενοχλούσε συνέχεις τους ναύτες, όμως οι ίδιοι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τον είχαν καταγγείλει λόγω του φόβου των συνεπειών που θα είχαν.

Οι 10 ναύτες αναφέρουν πς αποφάσισαν να καταγγείλουν την κατάσταση όταν δεν άντεχαν άλλο, καθώς ο αξιωματικός « έσφιγγε το στήθος τους, τους φιλούσε στο λαιμό και τους έγλυφε με τη γλώσσα, ακουμπούσε το πέος του στα πόδια τους κτλ.» Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο ίδιος αξιωματικός «με ένα πλαστικό πέος τους έκανε διάφορα αστεία».
Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός της σεξουαλικής παρενόχλησης συνέβαινε στο πλοίο «Vardabandra» το οποίο ανήκει στη δίοιηκηση της θάλασσας του Μαρμαρά και του Βοσπόρου.

Ο αξιωματικός συνελήφθη και θα δικαστεί άμεσα με 4 διαφορετικές κατηγορίες.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ