Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή απάντηση Καμμένου σε Σπυράκη για τα όπλα στον ISIS

04.12.2017 | 17:06
Σκληρή απάντηση Καμμένου στις επιθέσεις της εκπροσώπου της ΝΔ, που ζητούσε απαντήσεις για τα διαδοχικά δημοσιεύματα που ήθελαν ελληνικό αμυντικό υλικό που εκποιήθηκε να έχει χρησιμοποιηθεί από τον ISIS. 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αφού διέψευσε ότι έχει πουληθεί "έστω και σφαίρα στα χρόνια που έχει την πολιτική ευθύνη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας". 

Και στρέφοιντας τα βέλη του κατά της Μαρίας Σπυράκη έγραψε χρησιμοποιώντας εξαιρετικά οξύ ύφος: "αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό". 

Συνόδευσε την ανάρτηση του μάλιστα με φωτογραφία της κας Σπυράκη με τον πρώην υπουργό Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο. 

Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό  Kατηγορηματική ήταν η διάψευση και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο σε ανακοίνωσή του διευκρίνιζε μετά τη διερεύνηση που διέταξε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, διαπιστώθηκε ότι το μοναδικό αμυντικό υλικό που έχει πουληθεί την τελευταία διετία είναι οι βόμβες ΜΚ-82 της Πολεμικής Αεροπορίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ

Από διερεύνηση που έγινε στη συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, γνωρίζεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Άκρως καυστική ήταν η ανακοίνωση που είχε εκδώσει νωρίτερα και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην οποία τόνιζς: «Όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ' υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα».

Πρόσθεταν μάλιστα με δηκτικό ύφος: «Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά. Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ