Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή απάντηση Καμμένου στην καταγγελία Μητσοτάκη για τα πυρομαχικά

01.02.2018 | 17:32
Σκληρή απάντηση από τον Πάνο Καμμένο στην καταγγελία την οποία προέβη ο Κυριάκος Μητσοτακης, ο οποίος με επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής κατήγγειλε μεθοδεύσεις της Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας προκειμένου να αποτραπεί ο έλεγχος του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε: "Τα στοιχεία που δόθηκαν στη Δικαιοσύνη θα οδηγήσουν ότι την πώληση μη αναγκαίου επιχειρησιακά παλαιού αμυντικού υλικού παρακώλυσαν άνθρωποι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και εξετάζεται αν έπαιρναν εντολές από τη Νέα Δημοκρατία.", ενώ υπάρχει η υπάρχει η αυστηρή προειδοποίηση του ΥΠΕΘΑ ότι: Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα οδηγηθούν πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι στη Δικαιοσύνη για την απώλεια 66 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ούτε καν είχαν φανταστεί νομοθετική ρύθμιση για πώληση παλαιού υλικού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ είναι η ακόλουθη:

Τα στοιχεία που δόθηκαν στη Δικαιοσύνη θα οδηγήσουν ότι την πώληση μη αναγκαίου επιχειρησιακά παλαιού αμυντικού υλικού παρακώλυσαν άνθρωποι που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία και εξετάζεται αν έπαιρναν εντολές από τη Νέα Δημοκρατία.

Ό,τι και αν κάνουν θα αποδειχθεί η αλήθεια και θα οδηγηθούν πολίτες, διπλωμάτες, πολιτικοί και άλλοι στη Δικαιοσύνη για την απώλεια 66 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ούτε καν είχαν φανταστεί νομοθετική ρύθμιση για πώληση παλαιού υλικού.

Όσον αφορά τη Βουλή, βεβαίως η υπόθεση θα έρθει στο Κοινοβούλιο από τη Δικαιοσύνη, για να αποδοθούν ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που ευθέως εμπλέκονται.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ