Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκόπια: Έρευνα για την «ομάδα του Κουμάνοβο»

20.05.2015 | 10:08
Έρευνα για τους συλληφθέντες στις ένοπλες συγκρούσεις στο Κουμάνοβο της ΠΓΔΜ, ανακοίνωσε οτι ξεκίνησε η ειδική εισαγγελία του Κοσόβου, μετά από εφόδους στις κατοικίες τους.

Οι πρώτες ανακριτικές ενέργειες, για την υπόθεση, άρχισαν πριν από τις συγκρούσεις στην ΠΓΔΜ, λόγω υποψιών πως κάποια άτομα σχεδίαζαν εγκληματικές πράξεις στο Κόσοβο. Με ανακοίνωση της ειδικής εισαγγελίας του Κοσόβου, οι έρευνες στα σπίτια των υπόπτων, τα ονόματα των οποίων δεν ήρθαν στη δημοσιότητα, έγιναν στις 15 Μαΐου.

Είναι πιθανόν, οι ύποπτοι να είναι τα ίδια άτομα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε η εισαγγελία από τα ΜΜΕ, συμμετείχαν στα γεγονότα στην ΠΓΔΜ, σημειώνεται στην ανακοίνωση. Η έρευνα έχει ως στόχο τη διαφύλαξη της ειρήνης και της ασφάλειας στο Κόσοβο, όπως και την αποτροπή ποινικών αδικημάτων, τονίζεται.

Στο αρχικό στάδιο της υπόθεσης, η ειδική εισαγγελία του Κοσόβου δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες για την έρευνα, αναφέρεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζεται ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για να εμποδιστεί παράνομη δράση στο Κόσοβο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ