Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Σκόπια: Ζάεφ και Ντίμιτροφ κρατούν την ίδια γραμμή στο Σκοπιανό

10.06.2018 | 17:26
Διαψεύδoυν τα Σκόπια δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει διαφορετική γραμμή και διαφορές μεταξύ του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, για το όνομα.

Στην κυβερνητική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δύο άνδρες αλλά και ολόκληρη η κυβέρνηση ακολουθούν την ίδια γραμμή αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των Μακεδόνων πολιτών.

Ειδικότερα όπως αναφέρει το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων "MIA" στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Δεν υπάρχουν διαφορές. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών μαζί με ολόκληρη την κυβέρνηση της πΓΔΜ ακολουθούν την ίδια και μόνο γραμμή, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των Μακεδόνων πολιτών", αναφέρει η ανακοίνωση.

"Η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της ενεργούν από κοινού για την επίτευξη των προτεραιοτήτων της πΓΔΜ, του ΝΑΤΟ και της προσχώρησης στην ΕΕ, και μέσω αυτής της διαδικασίας εξασφαλίζουμε καλύτερη ζωή για τους πολίτες της χώρας μας".

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα  δημοσιεύματα σχετικά με τη στάση που τηρεί ο Ντιμιτρόφ τον οποίο και η Αθήνα έχει δείξει ότι παίζει δικά του παιχνίδια κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: liberal.gr, MIA


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ