Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ στη Σαλαμίνα: Θανάσιμος τραυματισμός δύτη από ταχύπλοο

06.08.2018 | 00:01
Σοκ στη Σαλαμίνα από τον θανάσιμο τραυματισμό δύτη από ταχύπλοο σκάφος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ο 44χρονος μεταφέρθηκε, ακρωτηριασμένος, από άλλο ταχύπλοο στο μώλο του Αγίου Νικολάου Σεληνίων. Το ταχύπλοο συνοδευόταν από το σκάφος που φέρεται να ευθύνεται για τον τραυματισμό του. 

H ανακοίνωση του ΥΕΝ είναι η ακόλουθη: 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού ατόμου στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Σεληνίων ν. Σαλαμίνας.

Στο σημείο έσπευσε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσε ότι το Τ/Χ ''ΑΣΤΑΡΤΗ'' Ν.Π. 5996 κατέπλεε στο μώλο Αγίου Νικολάου Σεληνίων ν. Σαλαμίνας, μεταφέροντας (αφού είχε περισυνελέξει) έναν ακρωτηριασμένο άνδρα, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος έφερε στολή δύτη, ενώ ακολουθούσε το Τ/Χ ''ΕΛΕΝΗ-ΘΕΩΝΗ'' Λ.Π. 226-Ζ΄ με χειριστή έναν 61χρονο, σύμφωνα με δήλωση του οποίου είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του ως άνω άνδρα.

Άμεσα ο ανωτέρω τραυματίας διεκομίσθη χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 61χρονος χειριστής του Τ/Χ ''ΕΛΕΝΗ-ΘΕΩΝΗ'', ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ