Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πολυεθνική" εκπαίδευση στη Σούδα. Φωτογραφίες

20.12.2012 | 00:29
Eκπαίδευση στην Σούδα στην ναυτική αποτροπή ολοκλήρωσε ομάδα στρατιωτικών από το Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, Γεωργία,την Ελλάδα, την Ρουμανία, την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες- όλοι φιλοξενούμενοι στο ΝΑΤΟικό Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής Σούδας.

Η εκπαίδευση που έγινε και στο ελληνικό πλοίο Αρης που βρίσκεται στην Σούδα για εκπαιδευτικούς λόγους, εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής διπλωματικής σχέσης για την Ευρασία (EPC 12) και γίνεται με πρωτοβουλία των ΗΠΑ. 


Στην φωτογραφία πάνω ο Ελληνας αξιωματικός-εκπαιδευτής  του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Τσάλτας  εκπαιδεύει αμερικανό κομάντο της ακτοφυλακής στο πλοίο Αρης σε κατάβαση.

Στην φωτογραφία κάτω η η αμερικανίδα υπολοχαγός Kim Manuel,  συμμετέχει σε εκπαίδευση στο πλοίο Άρης σε έφοδο με όπλο .Στην τρίτη φωτογραφία μια πολυεθνική ομάδα σε πλοίο εφόδου  ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο Ελληνικό εκπαιδευτικό πλοίο Αρης για πρακτική εφαρμογή των σεμιναρίων.


Η EPC φιλοξενείται κάθε χρόνο από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και έχει ως στόχο να αυξήσει την ασφάλεια στη ναυσιπλοΐα μέσω εκπαίδευσης σε πλοία και στην θάλασσα και μέσω σεμιναρίων.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ