Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπυράκη για πυρομαχικά: Όπλα του μεσάζοντα Παπαδόπουλου στον ISIS

11.12.2017 | 13:01
Με τη "ρουκέτα" ότι τα όπλα του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπολου είναι τα μοναδικά που βρέθηκαν στις ISIS, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη έδωσε συνέχεια στον "πόλεμο" κυβέρνησης αντιπολίτευσης για την  πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία. 

Ο κ. Παπαδόπουλος, πρόσθεσε η κ. Σπυράκη, καταγράφεται στο σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως κατασκευαστής σφαιρών που βρέθηκαν στη Ράκκα.

Ειδικότερα, εξήγησε ότι σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή της Αξιούπολης του Κιλκίς, σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΕ με ημερομηνία Ιουλίου του 2014, βρέθηκαν στη Ράκκα.


Καλούμε την κυβέρνηση, είπε, να μας εξηγήσει αν ήλεγξε ή όχι τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε ως ενδιάμεσος, μεταφορέας και ενδιαφερόμενος να επενδύσει στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.


Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω υποστήριξε η Σπυράκη, ενώ κάλεσε τους υπουργούς Αμύνης και Εξωτερικών να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.Το θέμα δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ και δεν πρόκειται να κλείσει, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, κατέληξε η κ. Σπυράκη.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ