Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα κάγκελα ο Τόσκας για τα κάγκελα στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης

28.10.2015 | 08:55
Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, για την τοποθέτηση κάγκελων στην παρέλαση των μαθητών στην Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε κατηγορηματικά δηλώσει ότι δεν επρόκειτο να γίνει, στην συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Από τις ίδιες πηγές έγινε γνωστό ότι ο κ. Τόσκας, ο οποίος είναι από το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, έχει ζητήσει ήδη εξηγήσεις από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, για την ενέργεια αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της αστυνομίας, είχαν ζητήσει άδεια από τον υπουργό για να τοποθετήσουν δέκα μέτρα κάγκελα μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, αλλά κάποιοι αυθαίρετα επιμήκυναν κατά πολύ το καγκελόφρακτιο κομμάτι, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την δυσφορία των συγγενών που ήθελαν να δουν την παρέλαση των παιδιών τους.
Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο κ. Τόσκας έδωσε αυστηρή εντολή να μην υπάρξουν αύριο κάγκελα σε καμία παρέλαση.

Σε παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει και πολύ χειρότερα από τα κάγκελα.Αλλά εκείνοι που τα έκαναν όχι μόνο δεν είχαν συνέπειες,αλλά επιβραβεύθηκαν κιόλας από τον κ.Τόσκα όταν ήταν ΥΦΕΘΑ. Με την ανοχή του παρέμειναν στις υψηλές θέσεις του στρατεύματος. Συνεπώς ορθώς μπορεί να ενοχλείται για τα κάγκελα,αλλά αυτά είναι το λιγότερο...
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ