Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Star Wars Canyon: Υπερθέαμα από μαχητικά αεροσκάφη της USAF - ΒΙΝΤΕΟ

19.10.2018 | 08:00
 Με ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες του μοναδικού υπερθεάματος που προσέφεραν μαχητικά κάθε είδους και οι απίθανοι πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) στο διάσημο "Φαράγγι του Πολέμου των Άστρων" (Star Wars Canyon) στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, πριν από λίγες ημέρες.

Οι πιλότοι της USAF επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά το γιατί είναι ανάμεσα στους κορυφαίους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών στον κόσμο, πραγματοποιώντας μια ακόμα απίστευτη εμφάνιση πάνω από το Φαράγγι του "Πολέμου των Άστρων" (Star Wars Canyon) στην Κοιλάδα του Θανάτου (Death Valley National Park) στην Καλιφόρνια.

Μαχητικά αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων F-15 Eagle, F-16 Fighting Falcon, F-35, F/A-18, ακόμα και ένα θρυλικό Growler, πραγματοποιούν στο παρακάτων βίντεο χαμηλά περάσματα και επικίνδυνα ακροβατικά λίγα μέτρα από τα κοφτερά βράχια και τα κεφάλια των θεατών.

Το φαράγγι του Πόλεμου των Άστρων έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης για εκατομμύρια τουριστών, εξαιτίας των καθημερινών ριψοκίνδυνων πτήσεων που πραγματοποιούν πιλότοι της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε το νέο βίντεο από το Star Wars Canyon και τα μαχητικά και τους πιλότους της USAF:


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ