Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στo Φυλάκιο Διποταμιάς ο Μητροπολίτης Καστοριάς - ΒΙΝΤΕΟ

18.12.2017 | 11:03
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.Σεραφείμ, λειτούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διποταμίας, επ΄ ευκαιρία της μνήμης του εν αγίοις πατρός ημών Μοδέστου Πατριάρχου Ιεροσολύμων.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης επισκέφθηκε το παρακείμενο συνοριακό Φυλάκιο της Διποταμίας, όπου μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών με τον διοικητή του 15ου Σ/Π Συνταγματάρχη Χρήστο Σιόρεντα, τα στελέχη και τους οπλίτες του Φυλακίου, ακολούθησε μία μικρή δεξίωση. Κεντρικό σημείο της όμορφης αυτής ποιμαντικής επίσκεψης ήταν η απόδοση των Χριστουγεννιάτικων Καλάντων εκ μέρους των μελών του Φυλακίου και η ευχαριστήριος αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου.

Αυτό που τόνισε ο ακρίτας Ποιμενάρχης προς τους αξιωματικούς και τους οπλίτες του Φυλακίου, είναι η μεγάλη αξία που έχει η αγάπη προς τον Θεό και την Πατρίδα. Μάλιστα, σημείωσε με έμφαση, ο ελληνικός στρατός είναι ίσως ο μόνος στρατός στον κόσμο που δεν παραχωρεί σπιθαμή ελληνικής γης στον εχθρό, διότι το χώμα της πατρίδος μας, είναι σπαρμένο με κόκκαλα και ποτισμένο με αίμα των προγόνων μας.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ