Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Στικάκι" και από Τουρκία! Τι υποστηρίζουν ότι βρήκαν οι Τούρκοι και μπλέκουν την Ελλάδα

22.01.2013 | 23:54
“Στικάκι” και από Τουρκία! Δεν μας φθάνουν τα εδώ “στικάκια” ,οι Τούρκοι επιμένουν να θέλουν να εμπλέξουν την Ελλάδα σε σενάρια εκπαίδευσης Κούρδων ανταρτών -που εκείνοι αποκαλούν τρομοκράτες- επικαλούμενοι ότι σ΄ ένα “στικάκι” βρήκαν στοιχεία για την Ελλάδα!

Ευρύτερη αναφορα κάνει η εφημερίδα  Zaman η οποία  με τον τίτλο «Βαρύ κτύπημα στην δομή Αιγαίου της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C» γράφει ότι “17 ύποπτοι οι οποίοι ετέθησαν υπό κράτηση κατά της επιχειρήσεις εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C μετά από παρακολούθηση στην Σμύρνη που κράτησε 1,5 έτος”.

 “Στην επιχείρηση που έλαβαν μέρος 500 αστυνομικοί και στην έρευνα που έγινε στον Σύνδεσμο Ελευθεριών βρέθηκε φάκελος με κωδικό τον οποίο η Αστυνομία κατόρθωσε να σπάσει και προσέξτε - τράβηξε την προσοχή ότι τα μέλη της οργάνωσης ως κωδικό είχαν επιλέξει την λέξη «Ελλάδα» . Εντός του φακέλου βρέθηκαν έγγραφα που αναφερόντουσαν στην δομή της οργάνωσης και στην δομή της στα πανεπιστήμια”.

 Στο δημοσίευμα η Turkiye γράφει, με τίτλο ''Ο κωδικός «Ελλάδα»'' και τον υπέρτιτλο «Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στην επιχείρηση για το DHKP-C», ότι συνελήφθησαν οι 9 από τους 15 δικηγόρους που προσηχθησαν , με την κατηγορία ότι είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης . Επίσης- γράφει -  σε ένα στικάκι (flash), διαπιστώθηκε ο κωδικός του φακέλου ήταν «Ελλάδα» . Είχε διαπιστωθεί,λέει,  πως  οι δικηγόροι  είχαν κωδικοποιήσει απόρρητες πληροφορίες και ότι έκαναν δουλειά πρακτόρων υπέρ ορισμένων χωρών μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Συρία.
 
Η Bugun προσθέτει ότι από την έρευνα που έγινε στον σκληρό δίσκο και στο στικάκι των μυστικών εγγράφων είχαν χρησιμοποιήσει ως κωδικό την λέξη «Ελλάδα» .Πάντως η  Haberturk κάνει ειδησεογραφική αναφορά στο θέμα με τον τίτλο « Ο μυστικός κωδικός η λέξη «Ελλάδα»» και τονίζει πως ο φάκελος που ήταν κλειδωμένος με τον κωδικό αυτό , είχε στοιχεία αναφορικά με την δομή της οργάνωσης στην περιοχή Αιγαίου.
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ