Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην ΕΑΒ ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας

16.12.2015 | 20:12
Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ στην Τανάγρα πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό συνόδευαν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου.

Την επίσημη αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Θ. Μαζαράκος, και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η Διοίκηση και τα στελέχη της ΕΑΒ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες της εταιρείας, τη στρατηγική και τους επιδιωκόμενους στόχους της, αλλά και ειδικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της.

Η Διοίκηση και τα στελέχη της ΕΑΒ, παρουσίασαν το έργο που παράγεται,  ιδιαίτερα το σημαντικό έργο αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού και συντήρησης των ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και τις Αεροκατασκευές, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά προγράμματα αμιγώς εξαγωγικού χαρακτήρα. Επίσης παρουσίασαν τις δυνατότητες και τις δραστηριότητες της εταιρείας, τη στρατηγική και τους επιδιωκόμενους στόχους της, αλλά και ειδικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της.
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής και τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας, όπου ενημερώθηκε επιτόπου για τα υπό εξέλιξη προγράμματα. Ενδεικτικά των παραγωγικών δυνατοτήτων της ΕΑΒ είναι τα στοιχεία που δόθηκαν και αφορούν το έργο που έχει παραχθεί.
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ είχε συνάντηση με τη Διοίκηση του Σωματείου των Εργαζομένων, όπου τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΑΒ και ιδιαίτερα αυτά που έχουν σχέση με τη θέση των εργαζομένων σε αυτή. Ο Υπουργός τόνισε ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αντιμετωπίζει την ΕΑΒ σαν έναν από τους βασικούς πυλώνες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και σαν βασικό παράγοντα διατήρησης και ενίσχυσης της επιχειρησιακής ικανότητας και της αποτρεπτικής ισχύος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιαίτερα όσον αφορά στα εναέρια μέσα. Επίσης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, τις αμέσως επόμενες ημέρες περνάει από τη Βουλή νομοθετική ρύθμιση με βάση την οποία η εποπτεία της ΕΑΒ περνάει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ