Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην ΕΛΔΥΚ ο Πάνος Καμμένος - Τι είπε στους στρατιώτες της

12.02.2015 | 17:36
Το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, στη Μαλούντα, επισκέφτηκε το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή.

Απευθυνόμενος προς τους στρατιώτες, ο Υπουργός ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, κατά την πρώτη του επίσκεψη ως Υπουργός Άμυνας, σε «μια μονάδα επίθεσης» όπως είπε, «που όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα είναι η μονάδα που θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα εδάφη».

Πρόσθεσε ότι οι στρατιώτες θα πρέπει να είναι περήφανοι που υπηρετούν στην πιο επίλεκτη προκεχωρημένη μονάδα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Το έθνος «είτε δίνει εν όπλοις μάχη, είτε δίνει μάχη σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο, όπως δίνει σήμερα» νικά, ακόμη και αν είμαστε η πιο ανίσχυρη δύναμη, είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι το ηθικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλό «γιατί εμείς πάντα υπερασπιστήκαμε τα πάτρια εδάφη, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεναγήθηκε από τον Διοικητή και στο Μουσείο της ΕΛΔΥΚ, όπου αναχωρώντας υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Newsit.com.cy


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ